За нас

Курсеви

Книги

Обука на наставници

 EN

 


 


32. МЕЃУНАРОДEН СЕМИНАР ПО ЈОГА

под водство на учителот Павлос Хасанагас

 

ДУХОВНОСТА, НИЕ И УНИВЕРЗУМОТ

3-5 јули 2009, Струга, х.Макпетрол

 

Моменти од предавањата на Учителот

 

 

Сатсанзи со Учителот

 

Часовите по јога се одржуваа на брегот на Охридското езеро

 

Часовите ги водеа инструкторите Томе Биновски,

Весна Петровска и Анастазија Терзијева-Илиева

 

 

Учителот ги водеше утринските и ноќните медитации

 

 

Работилници со практикантите под водство на

професорите Ванчо Тасески и Стеван Милиќ, и инструкторите

Благоја  Ѓорѓиески и Катерина Наумова

 

Работилница со наставниот кадар на Јога-сојузот на Македонија

под водство на Учителот

 

© 2002, Јога-сојуз на Македонија | yogafm@t-home.mk | www.yoga.org.mk |