За нас

Курсеви

Книги

Обука на наставници

 EN

 

 • Јога-друштво - Скопје >>>

 • Јога-друштво - Прилеп  >>>

 • Јога-друштво - Битола  >>>

 • Јога-друштво - Велес  >>>

 • Јога-друштво - Штип  >>>

 • Јога-друштво - Струга  >>>

 • Јога-друштво - Струмица >>>

 • Јога-секција - Охрид  >>>

 • Јога-секција - Гевгелија >>>

 • Јога-секција - Валандово  >>>

 • Јога-секција - Кавадарци  >>>  

 • Јога-секција - Неготино >>>

 • Јога-секција - Кичево >>>

 • Јога-секција - Богданци  >>>

 • Јога-секција - Куманово  >>>

 

ЈОГА-СЕКЦИЈА - КИЧЕВО
тел: 077/817 432
 

Професор по јога: ВАНЧО ТАСЕСКИ
e-mail: yogastruga@yahoo.com

 

Часовите се одржуваат во Спортска сала „Соколана“


ИСТОРИЈА

Секцијата почна да работи 2000 година, кога беа одржани две предавања и еден почетен тримесечен курс. По неколкугодишна пауза наставата продолжи во 2012 година.


 

© 2002, Јога-сојуз на Македонија | yogafm@t-home.mk | www.yoga.org.mk |