За нас

Курсеви

Книги

Обука на наставници

 EN

 

 • Јога-друштво - Скопје >>>

 • Јога-друштво - Прилеп  >>>

 • Јога-друштво - Битола  >>>

 • Јога-друштво - Велес  >>>

 • Јога-друштво - Штип  >>>

 • Јога-друштво - Струга  >>>

 • Јога-друштво - Струмица >>>

 • Јога-секција - Охрид  >>>

 • Јога-секција - Гевгелија >>>

 • Јога-секција - Валандово  >>>

 • Јога-секција - Кавадарци  >>>  

 • Јога-секција - Неготино >>>

 • Јога-секција - Кичево >>>  

 • Јога-секција - Богданци  >>>

 • Јога-секција - Куманово  >>>

 

ЈОГА-СЕКЦИЈА - КАВАДАРЦИ
тел: 078/27 26 78

 

Професор: БЛАГОЈА ЃОРЃИЕСКИ
e-mail: yogaprilep@t-home.mk

 

Часови во среда во ОУ „Тоде Хаџи Тефов“


ИСТОРИЈА

Секцијата почна да работи во октомври 2007 година. Првиот тримесечен курс го одржа инструкторката Анастазија Терзијева-Илиева. По пауза од три години, секцијата ја продолжи својата активност во април 2010 година под водство на д-р Благоја Ѓорѓиески, проф. по јога.

 

© 2002, Јога-сојуз на Македонија | yogafm@t-home.mk | www.yoga.org.mk |