За нас

Курсеви

Книги

Обука на наставници

 EN

 

 • Јога-друштво - Скопје >>>

 • Јога-друштво - Прилеп  >>>

 • Јога-друштво - Битола  >>>

 • Јога-друштво - Велес  >>>

 • Јога-друштво - Штип  >>>

 • Јога-друштво - Струга  >>>

 • Јога-друштво - Струмица >>>

 • Јога-секција - Охрид  >>>

 • Јога-секција - Гевгелија >>>

 • Јога-секција - Валандово  >>>

 • Јога-секција - Кавадарци  >>>  

 • Јога-секција - Неготино >>>

 • Јога-секција - Кичево >>>

 • Јога-секција - Богданци  >>>

 • Јога-секција - Куманово  >>>

 

ЈОГА-СЕКЦИЈА - НЕГОТИНО
тел: 078/27 26 78, 075/24 26 78

 

Професор: БЛАГОЈА ЃОРЃИЕСКИ
e-mail: yogaprilep@t-home.mk

 

Часови во среда во детска градинка Фемо Кулаков од 18 часот                     


ИСТОРИЈА

Секцијата почна со работа на 02.12.2009 кога се одржа јавно воведно предавање на тема „До квалитетно здравје со jога“. Предавач беше инструкторот д-р Благоја Ѓорѓиески. Предавањето, на кое присуствуваа 50-тина заинтересирани, се одржа во Собраниската сала при Општина Неготино. Од тогаш континуирано се водат часови за практиканти од различни степени.

  

 

© 2002, Јога-сојуз на Македонија | yogafm@t-home.mk | www.yoga.org.mk |