За нас

Курсеви

Книги

Обука на наставници

 EN


 • Јога-друштво - Скопје >>>

 • Јога-друштво - Прилеп  >>>

 • Јога-друштво - Битола  >>>

 • Јога-друштво - Велес  >>>

 • Јога-друштво - Штип  >>>

 • Јога-друштво - Струга  >>>

 • Јога-друштво - Струмица >>>

 • Јога-секција - Охрид  >>>

 • Јога-секција - Гевгелија >>>

 • Јога-секција - Валандово  >>>

 • Јога-секција - Кавадарци  >>>  

 • Јога-секција - Неготино >>>

 • Јога-секција - Кичево >>>  

 • Јога-секција - Богданци  >>>

 • Јога-секција - Куманово  >>>

 

ЈОГА-СЕКЦИЈА - ОХРИД
тел: 077/81 74 32, 078/35 50 44

 

Професор по јога: ВАНЧО ТАСЕСКИ

Асс.инструктор: АЛЕКСАНДРА ЈАНЕСКА
e-mail: yogastruga@yahoo.com

Часови во понеделник и среда во детска градинка „Развигорче“

(во близина на ДОН маркет)


ИСТОРИЈА

   

Секцијата почна да работи од 1990 година. Досега се одржани над 30 почетни и напредни курсеви, курсеви за релаксација, и специјализирани курсеви за Организацијата на жени и за медицинските сестри од Гинеколошкото одделение при Медицинскиот центар, како и над 30 јавни предавања. Од 1991 година, секцијата секоја година организира Летна јога-школа.  

© 2002, Јога-сојуз на Македонија | yogafm@t-home.mk | www.yoga.org.mk |